Redaktørens hjørne #40: Julespesial

  ()

  sporsmal_grey_rgb

  I denne bonusepisoden tar Are Brean deg med gjennom ny og gammel juleforskning. Først ut er et par legendariske artikler om effekten av fallskjermbruk hos folk som hopper ut av fly. Og hvilken spesialitet er det egentlig som kjøper mest kaffe i kantina? Hvor lenge overlever konfekt på pauserom ved britiske sykehus? Er ortopeder faktisk så sterke – og så dumme – som de av og til må tåle å bli anklaget for å være? Hvilke spesialiteter er raskest på tastaturet? Lar vampyrer seg skremme av hvitløk? Visste du at julenissen er en global helsetrussel? Hvordan er det å jobbe som lege i spillet The Sims 4? Hør mer om dette og annet i årets siste episode av Stetoskopet.

  Vi ønsker alle våre lyttere en fortsatt god jul og et riktig godt nyttår!

  Stetoskopet kommer med nye episoder hver torsdag. Vi snakker om aktuelle medisinske problemstillinger, ny forskning og hvordan det er å være lege i Norge i dag. Du finner Stetoskopet der du lytter til podkast. 

  Her er noen andre episoder det er verdt å høre på: 

  Har du tilbakemeldinger, spørsmål eller forslag til temaer vi kan ta opp? Send oss en e-post på stetoskopet@tidsskriftet.no

  PDF
  Skriv ut
  Kommenter artikkel

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media