Podkast: Rehabilitering etter covid-19

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  – Det er en god del pasienter som kommer til å ha behov for rehabilitering etter pandemien. Derfor er det viktig å sette på dagsorden, og si ifra at her må vi planlegge, sier Frank Becker.

  Han er klinikkoverlege ved Sunnaas sykehus, og har sammen med Jon Henrik Laake og Kristin Hofsø ved akuttavdelingen på Oslo universitetssykehus skrevet en kronikk om rehabilitering etter covid-19. I den nyeste episoden av Stetoskopet snakker han og Kristin Hofsø om ettervirkninger av akuttbehandling, og hva slags rehabiliteringstilbud de tror covid-19-pasienter kan komme til å trenge.

  – Når man kommer seg gjennom den akutte fasen og har overlevd, har man hatt vanvittig muskelsvinn og vært utsatt for tøff behandling. Det å bygge seg opp igjen er en lang prosess i etterkant, som ikke har hatt så stort fokus, sier Hofsø.

  • Hør mer om rehabilitering og covid-19 i spilleren under:
  • Eller lytt til Stetoskopet i iTunes eller Spotify.

  Stetoskopet kommer med nye episoder torsdag annenhver uke. Vi snakker om aktuelle medisinske problemstillinger, ny norsk forskning og hvordan det er å være lege i Norge i dag. Du finner Stetoskopet der du lytter til podkast. 

  Her er noen av episodene vi har publisert så langt: 

  Har du tilbakemeldinger, spørsmål eller forslag til temaer vi kan ta opp? Send oss en mail på stetoskopet@tidsskriftet.no

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media