Podkast: Leger i felt

  ()

  sporsmal_grey_rgb

  «Du våger ikke å dø.» Det var ordene barnelege Line Kullmann Bjartan brukte da hun i flere timer satt med hodet til en liten gutt i fanget for å sikre at han hadde frie luftveier. Gutten var veldig syk med malaria og innlagt på sykehuset i Kenema i Sierra Leone.

  Dette er bare ett av mange sterke øyeblikk som Line har opplevd på sine to feltoppdrag for Leger Uten Grenser. Hvordan er det å jobbe som lege i felt? Hvordan blir man preget som person? Og hvordan gikk det egentlig med denne gutten?

  I denne bonusepisoden av Stetoskopet kan du høre Line fortelle om sine opplevelser.

  Lyst til å høre mer om leger som har jobbet i felt? Vi har tidligere snakket med Kari Schrøder Hansen om hennes opplevelser, hør episoden her. Du kan også lese et intervju med Yaser Sharaf her.

  Stetoskopet kommer med nye episoder hver torsdag. Vi snakker om aktuelle medisinske problemstillinger, ny forskning og hvordan det er å være lege i Norge i dag. Du finner Stetoskopet der du lytter til podkast. 

  Her er noen av episodene vi har publisert så langt: 

  Har du tilbakemeldinger, spørsmål eller forslag til temaer vi kan ta opp? Send oss en e-post på stetoskopet@tidsskriftet.no

  PDF
  Skriv ut
  Kommenter artikkel

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media