MINNEORD

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Vår gode venn og kollega Marianne Oroszko Haakonsen døde på Drammen sykehus 29.10. 2015, 54 år gammel. Hun var født i Oslo. Etter eksamen ved Kristelig Gymnasium i 1980 dro hun til Bergen, der hun ble cand.med. i 1987. Hun hadde turnustjeneste ved Sentralsykehuset i Buskerud 1987 – 88, deretter distriktturnus i Lørenskog, så var hun et halvt år ved Lillestrøm legesenter og ett år ved Drammen bedriftshelsetjeneste. Utdanningen i radiologi startet hun ved Sentralsykehuset i Buskerud i 1993, ved radiologisk avdeling, med sideutdanning ved revmatologisk avdeling. Hun ble konstituert overlege i 1998 og fikk fast stilling i 1999.

  Marianne var en dyktig radiolog, med stort engasjement for diagnostikken, men hun hadde også en betydelig interesse for forskning. Hun var forfatter og medforfatter av åtte artikler i nasjonale og internasjonale tidsskrifter og representerte avdelingen med presentasjoner på kongresser i Norge og i utlandet.

  Marianne var stolt og modig – og behandlet alltid sine medmennesker med respekt og omtanke. I mange år var hun plaget med kronisk sykdom, men med en vilje av stål var hun tilbake i arbeid så snart det lot seg gjøre. Hun la for dagen en imponerende arbeidsvilje og arbeidsglede og maktet å opprettholde et høyt faglig nivå. Hun hadde et særlig engasjement for barnenevrologiske MR-undersøkelser.

  Marianne var veldig glad i jobben sin – og vi var veldig glade i henne. Hun etterlater seg to flotte, voksne barn og en bror som sto henne nær. Vi deler sorgen over deres tap.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media