Kommentar og debatt Kostendringer og dødelighetsutvikling av hjerte- og karsykdommer i Norge Jan I. Pedersen, Aage Tverdal, Bente Kirkhus Om forfattarane Se alle artikler Jan I. Pedersen Se alle artikler Aage Tverdal Se alle artikler Bente Kirkhus () sporsmal_grey_rgb Artikkel Tidsskr Nor Lægeforen 2004; 124: 1532 – 6 I sammendraget under Resultater skal stå: Siden 1960-årene er andelen fett i kosten redusert og forholdet mellom umettede og mettede pluss transfettsyrer økt. Kommentarer ( 0 ) Denne artikkelen ble publisert for mer enn 12 måneder siden, og vi har derfor stengt for nye kommentarer. Publisert: 17. juni 2004 Utgave 12, 17. juni 2004 Tidsskr Nor Lægeforen 17. juni 2004 Publisert: 17. juni 2004 Utgave 12, 17. juni 2004 Tidsskr Nor Lægeforen 2004 PDF Får du ikke vist PDF-filen eller vil lagre filen, kan du høyreklikke på PDF-ikonet. Velg «Lagre mål/fil som..» og hent så opp PDF-filen i for eksempel Acrobat Reader. Skriv ut Anbefalte artikler