Kostendringer og dødelighetsutvikling av hjerte- og karsykdommer i Norge Kommentar og debatt Kommentar og debatt Jan I. Pedersen, Aage Tverdal, Bente Kirkhus Om forfatterne Se alle artikler Jan I. Pedersen Se alle artikler Aage Tverdal Se alle artikler Bente Kirkhus () sporsmal_grey_rgb Artikkel Tidsskr Nor Lægeforen 2004; 124: 1532 – 6 I sammendraget under Resultater skal stå: Siden 1960-årene er andelen fett i kosten redusert og forholdet mellom umettede og mettede pluss transfettsyrer økt. Kommentarer ( 0 ) Denne artikkelen ble publisert for mer enn 12 måneder siden, og vi har derfor stengt for nye kommentarer. Publisert: 17. juni 2004 Utgave 12, 17. juni 2004 Tidsskr Nor Lægeforen 17. juni 2004 Publisert: 17. juni 2004 Utgave 12, 17. juni 2004 Tidsskr Nor Lægeforen 2004 PDF Får du ikke vist PDF-filen eller vil lagre filen, kan du høyreklikke på PDF-ikonet. Velg «Lagre mål/fil som..» og hent så opp PDF-filen i for eksempel Acrobat Reader. Skriv ut Anbefalte artikler