Siden sist

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Noen ganger kan man forutse at en artikkel vil bli populær og godt lest. Det gjorde vi med denne – årets nest mest leste og delte sak i sosiale medier. Elisabeth Arntzen skriver om sin far, som fikk diagnosen lungefibrose og ble forespeilet gradvis kvelning. «Hans egne valg på slutten av livet ga i stedet overraskende velvære, både psykisk og fysisk», skriver datteren om hvordan faren bestemte seg for å slutte å innta næring og å dø stille hjemme med døtrene rundt seg.

  Totalt har artikkelen nådd over 120 000 mennesker på Facebook, den er blitt delt 202 ganger og har fått 39 Facebook-kommentarer. 2 369 mennesker har likt den. Og det aller viktigste tallet – nemlig lesertallet – er 19 628 idet dette skrives. Likevel er det fortsatt en levende artikkel, så totaltallet vil nok øke betraktelig.

  Artikkelen til Morten Svendsen Næss om antidepressiver og om de faktisk hjelper mot depresjon har fått flere kommentarer på Twitter, i tillegg til god respons på Facebook. Blant annet skrev en medisinstudent dette:

  «Hjelper antidepressiva mot depresjon? På eksamen avhenger det av hvem som skrev oppgaven http://tidsskriftet.no/2017/05/kommentar-og-debatt/hjelper-antidepressiver-mot-depresjon … @Tidsskriftet»

  @EHRustad

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media