Å utgjøre en forskjell

Aktuelt i foreningen
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Legetilværelsen er for meg varierende, fra å arbeide som lege i spesialisering i fødselshjelp og kvinnesykdommer, å være frivillig tilkallingslege på overgrepsmottaket i Ålesund til å være tillitsvalgt. Spennet er stort. Det gir mange utfordringer faglig som krever at jeg bruker ulike sider av meg selv i de forskjellige rollene.

  Det å være foretakstillitsvalgt for Yngre legers forening og i lokalforeningen, krever tid og engasjement. Det betyr at du må bry deg og brenne for det. Det jeg synes er aller best ved tillitsvalgtarbeidet, er rett og slett muligheten til å gjøre kollegers hverdag bedre i dag og forhåpentligvis også i fremtiden.

  Nylig hadde jeg en pasient med nedfallen livmor og urinretensjon. Kvinnen hadde svært store smerter. Å se lettelsen i øynene hennes da smertene slapp taket, da jeg fikk skjøvet livmoren inn og lagt inn kateter, var et øyeblikk da jeg tenkte: Det er derfor jeg gjør dette. Det å hjelpe pasienter, å trøste dem og gjøre mitt beste, er betydningsfullt for meg. At jeg kan utgjøre en forskjell for pasientene, gjør meg godt.

  Møre og Romsdal legeforening er tildelt landsstyremøtet 2017. Det har innebåret store oppgaver for foreningen. Vi er en gruppe på fire i arrangementskomiteen, og det har vært morsomt å planlegge møtet. Det er artig å få anledning til å arrangere landsstyremøte med spennende helsepolitisk debatt og med valg.

  Vi vil utgjøre en forskjell og ønsker at dette skal bli det beste landsstyremøtet i Legeforeningen noensinne!

  Se videointervju her:

  http://legeforeningen.no/derfor

  PDF
  Skriv ut
  Relaterte artikler

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media