Siden sist

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Akuttmottakssjargong – forfatterne spør i språkspalteartikkelen med samme navn om det er fagspråk eller stammespråk. De fleste av leserne våre syntes nettopp det var mest spennende å lese om. I skrivende stund har den ligget kun noen timer på Facebook, men har allerede samlet 70 likerklikk og 11 delinger.

  Etter at Tidsskriftet.no fikk ny drakt for få dager siden, har nettsiden vår fått flere besøk enn vanlig. Leserne utforsker den nye siden, og vi gleder oss til å se om leseratferden endrer seg. Ny nettside skaper også oppmerksomhet på Twitter, blant annet fikk vi gratulasjoner fra en tidligere redaktør som var med på publiseringen av første versjon av Tidsskriftet på nett.

  «Gratulerer @Tidsskriftet med nye nettsider. Jeg husker hvor spente og stolte vi var for 20 år siden. @AreBrean http://tidsskriftet.no»

  @magnenylenna

  Tidsskriftet.no har fått nytt og bedre brukergrensesnitt, ikke minst er det blitt responsivt på mobile enheter. Besøk våre nye nettsider og gi oss gjerne tilbakemelding om det er noe du er spesielt fornøyd med, eller om noe ikke fungerer som det skal.

  God fornøyelse!

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media