Siden sist

Artikkel

Mest lest på tidsskriftet.no de siste ukene har utvilsomt vært Dag Helge Frøislands tekst om å møte seg selv i døren. Artikkelen er blitt lest av nesten 6 000 unike brukere og er også hyppig delt i sosiale medier.

«Å møte seg sjøl i døra krever refleksjon og refleksjon krever tid. Om å møte seg selv og andre i døren: http://tidsskriftet.no/article/3328874 @Tidsskriftet»

@beaterast

På Facebook er det to artikler som har skilt seg ut når det gjelder oppmerksomhet. Mest delt er artikkelen om warfarinbehandling, som har nådd over 10 000 brukere og fått 88 likes, kommentarer eller delinger. Rett bak kommer intervjuet med rektor ved Universitet i Tromsø Anne Husebekk – det har nådd i overkant av 9 000 Facebook-brukere.

På Twitter har det pågått en diskusjon om etikk og forholdet til legemiddelindustrien i kjølvannet av kommentaren til David Benee Olsen om vaksinasjon mot helvetesild.

«Legemiddelfirma sparer annonsekroner og publiserer heller «kommentar» i @Tidsskriftet http://tidsskriftet.no/article/3321279 . For å «imøtekomme interessen».»

@Prebens

Anbefalte artikler