Velkommen til landsstyremøte i Molde

Aktuelt i foreningen
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Møre og Romsdal legeforenings 700 medlemmer ønsker landsstyret velkommen til møte «med vind i Seilet»!

  Møre og Romsdal legeforening ser frem til å ta imot landsstyredelegatene og vise frem Molde og Seilet – hotellet som ligger…
  Møre og Romsdal legeforening ser frem til å ta imot landsstyredelegatene og vise frem Molde og Seilet – hotellet som ligger på tomten til det gamle Reknes hospital
  Konferansesalen i hotellet skal huse delegatene til landsstyremøtet 2003
  Konferansesalen i hotellet skal huse delegatene til landsstyremøtet 2003

  Det er første gang landsstyret er i Molde. Men en moldenser, overlege Edvard Kaurin ved Reknes hospital, var en av stifterne av Den norske lægeforening i 1886 og medlem av det første sentralstyret. Han var visepresident og president 1892 – 95.

  Seilet er Rica-kjedens nye storhotell ved Molde havn. Seilet ligger i strandkanten der Reknes hospital lå tidligere. Hotellet har allerede vist at det avvikler store arrangementer til alles tilfredshet.

  Til Molde er det en fin biltur både nord-, øst- og vestfra. Hurtigruta, «verdens vakreste sjøreise», er et annet alternativ fra nord og sør. Tog og buss over Åndalsnes er en tredje mulighet. Men de fleste vil nok komme med fly til Årø, 5 km fra byens sentrum.

  Roser har vi lite av i mai, men utsikten er der! Og «Røkkeløkka», Molde Fotballklubbs hjemmestadion, er hotellets nabo. De som vil nyte postmodernistisk arkitektur, vil finne mange interessante miljøer på denne kant av byen. Og de spreke kan løpe til Varden på en time, for å se tinderaden med 222 topper. Vanligvis er været stille og vakkert på denne tiden av året.

  Organisasjonsutvalget i sentrum

  Organisasjonsutvalget i sentrum

  Møre og Romsdal har fire sykehus og er kjent for sin fogderistrid. Med to helseforetak, ett for Sunnmøre og ett felles for Nordmøre og Romsdal, er noe av konfliktgrunnlaget borte. Men diskusjonene mellom kolleger går likevel høyt.

  Det blir et spennende landsstyremøte der organisasjonsutvalgets innstilling står i sentrum. Når det også er valg, må vi regne med mange diskusjoner og samtaler både i og utenfor landsstyresalen. Vi håper likevel delegatene også får tid til å nyte rammene rundt arrangementet.

  Møre og Romsdal legeforening mener fylkesavdelingene fortsatt er viktige som fellesforum for legene. Der treffes vi på tvers av administrative og faglige grenser, og kan utvikle den kollegialitet som alltid har stått høyt blant norske leger.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media