Mine nettfavoritter

Mette Sagsveen Om forfatteren
Artikkel

Ski

Denne siden inneholder informasjon om mange av landets alpinanlegg. Her finner man åpningstider, priser, snødybde, værforhold og hvor mange heiser og bakker som er åpne. Sidene informerer om pakketilbud (tog, overnatting, heiskort) og skiferier.

Man kan sende bookingforespørsel, se bilder fra flere av skistedene og lese reisebrev. I tillegg er dette en interaktiv tjeneste hvor man kan skrive seg i gjesteboken, sende inn tips eller spørsmål og kjøpe og selge skiutstyr. Det finnes også gode lenker til andre nettsteder

Reiser

Siden er mest aktuell for dem som er under 33 år, fordi Kilroy-billetter kun selges til denne aldersgruppen. Men siden inneholder en del reisetips som kan være interessante for alle.

Priser og spesialtilbud gir oversikt over priser på vanlige flyturer og på mer avanserte rundturer.

Kilroy service er en oversikt over alle Kilroy-kontorer i hele verden.

Produktkatalog gir tips om hvordan man skal planlegge og gjennomføre reisen; vaksiner, visum, forsikring osv. Ellers finnes informasjon om priser på mat, overnatting etc. i ulike land, tips om turistattraksjoner og vanlige back-pack-ruter. Siden inneholder også litteraturforslag, reisemuligheter og klimatabeller.

Price request : Ved å fylle inn destinasjon og ulike preferanser i rubrikkene, kan man motta informasjon om prisen på en skreddersydd reise.

Kilroy-sidene inneholder i tillegg lenker til reisehåndbøkene Lonely Planet, Rough guides og Footprint handbooks.

Bre

Dette er en side om breer. Den er laget av opplevelsesfirmaet Breoppleving som arrangerer guidede turer og kurs. Det står en hel del om brekurs og liknende kurs som arrangeres i løpet av året. Du kan skrive deg inn i gjesteboken og be om å bli varslet på e-post når det kommer noe nytt. Siden har et flott fotoalbum som gjør at iallfall mitt liv på lesesalen har fått nok en sterk konkurrent, nemlig isbreene. Man finner spennende lenker på sidene, og kan dessuten bestille mer informasjon fra Breoppleving eller melde seg på et kurs direkte.

Anbefalte artikler