Margaretha Haugen

Forfatterinformasjon fra siste artikkel:

Artikler av Margaretha Haugen

Helle K. Knutsen, Anne-Lise Brantsæter, Helle M. Meltzer, Margaretha Haugen, Janneche Utne Skåre, Anne-Katrine Lundebye, Livar Frøyland, Gro-Ingunn Hemre, Jan Alexander
23.05.2017
Stadig er det debatt i mediene om miljøgifter i kosten. For eksempel har det vært reist spørsmål om det anbefalte inntaket av fisk er helseskadelig. Vi mener kunnskapsgrunnlaget snarere tilsier at...
Helle Margrete Meltzer, Margaretha Haugen, Jan Alexander, Jan I. Pedersen
17.06.2004
Det foregår for tiden en livlig debatt om kosttilskudd. Noen hevder at selv et sunt kosthold inneholder for lite vitaminer og mineraler, og at vi i tillegg kan oppnå ekstra helsegevinst i form av...
Margaretha Haugen, Jan Alexander
02.12.2004
I reklamen for produkter med konjugerte linolsyrer (CLA) blir vi lovet vektreduksjon og en «bedre balanse mellom fett og muskel». Interessen for disse produktene kommer opprinnelig fra Michael...
Helle Margrete Meltzer, Margaretha Haugen, Kathrine C. Haavardsholm, Kåre Birger Hagen, Hans Erik Heier, Anne Marie Bakke McKellep, Håkon Glørstad, Asbjørn Tandberg
30.05.2002
Interesse for alternative kostholdsretninger kan være religiøst eller filosofisk begrunnet, være motivert ut fra dyre-, ressurs- eller miljøvern, eller ha helsemessige motiver. I dag finnes det en...
Margaretha Haugen, Jan Alexander
21.04.2005
Det kan alltid være interessant å diskutere objektivitet med dem som arbeider på oppdrag for produsent av et preparat. I vår artikkel diskuterte vi effekten av konjugerte linolsyrer (CLA) som et...