Kommentar Hva med litt alger? Kirsten Osty Om forfatteren Se alle artikler Kirsten Osty osty@orange.fr Ingen oppgitte interessekonflikter. Kommentert artikkel () sporsmal_grey_rgb Artikkel Hvis vi mangler jod er vel ikke nødvendigvis melk, fisk eller salt tilsatt jod den beste løsning (1). Jeg har selv nettopp fått konstatert et vel lavt nivå. Og fikk råd av min lege og nutriterapeut å spise mer alger. Med den kysten vi har hadde det vært interessant (har lenge vært mitt ønske) å lære om hvilke arter vi helst kan spise. Hvorfor ikke lage algeprodukter til salg? Vi kan jo også kjøpe i helsekostbutikker. Deilig på salaten for eksempel. Litteratur 1.Henjum S, Abel MH, Meltzer HM et al. Er inntaket av jod i befolkningen tilstrekkelig? Tidsskr Nor Legeforen 2019; 139. doi: 10.4045/tidsskr.18.0319. [PubMed][CrossRef] Publisert: 11. mars 2019 Utgave 5, 12. mars 2019 Tidsskr Nor Legeforen 11. mars 2019 doi: 10.4045/tidsskr.19.0154 PlumX Publisert: 11. mars 2019 Utgave 5, 12. mars 2019 Tidsskr Nor Legeforen 2019 doi: 10.4045/tidsskr.19.0154 Plum Print visual indicator of research metrics PlumX Metrics PDF Får du ikke vist PDF-filen eller vil lagre filen, kan du høyreklikke på PDF-ikonet. Velg «Lagre mål/fil som..» og hent så opp PDF-filen i for eksempel Acrobat Reader. Skriv ut Anbefalte artikler