Pris til norsk nestor i venerologi

Petter Gjersvik Om forfatteren

Norsk dermatologisk og venerologisk forskning er på fremmarsj. Det gjenspeiler seg i et økende antall originalartikler i høyt rangerte tidsskrifter innen fagområdet.

GLAD PRISVINNER: Harald Moi og Eidi Christensen, leder i forskningsutvalget i Norsk forening for dermatologi og venerologi. Foto: Petter Gjersvik

Harald Moi (1942) professor emeritus ved Olafia-klinikken og Universitetet i Oslo, ble på årsmøtet i Norsk forening for dermatologi og venerologi tildelt prisen for beste forskningsartikkel publisert av en norsk hudlege eller venerolog i 2017. Han fikk prisen for sin artikkel Microscopy of Stained Urethral Smear in Male Urethritis; Which Cutoff Should be Used? publisert i tidsskriftet Sexually Transmitted Diseases. Moi gikk av som avdelingsleder ved Olafia-klinikken i 2010, men er fortsatt aktiv i internasjonale fora, blant annet i arbeidet med retningslinjer for diagnostikk og behandling av seksuelt overførte infeksjoner.

Prisen for beste forskningsartikkel av en yngre hudlege eller venerolog publisert i 2017 ble delt mellom Thrasyvoulos Tzellos (Harstad), Inger Marie Skoie (Stavanger) og Silje M. Solberg (Bergen).

Kommentarer

(0)
Denne artikkelen ble publisert for mer enn 12 måneder siden, og vi har derfor stengt for nye kommentarer.

Anbefalte artikler