Godt samhold i Finnmark legeforening

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  – Aktiviteten i lokalforeningen er stor. Det er flott å se at medlemmene våre også engasjerer seg utenfor tillitsvalgtapparatet, sier leder Paul Olav Røsbø.

  GLADE ALLMENNLEGER PÅ SKITUR: Fra v.: Marianne Kvestad Øygard og Jostein Tørstad (begge Kirkenes), Ilona Sipilä (Karasjok),…
  GLADE ALLMENNLEGER PÅ SKITUR: Fra v.: Marianne Kvestad Øygard og Jostein Tørstad (begge Kirkenes), Ilona Sipilä (Karasjok), Kjell Nysveen (Kvænangen) og Marit Karlsen (Kautokeino). Foto Marit Karlsen

  Finnmark legeforening avviklet nylig årsmøte og vårkurs i Karasjok.

  – Til tross for lang reisevei for mange i dette langstrakte fylket er deltakelsen alltid bra på vårkursene våre, sier Røsbø fornøyd.

  Tema i år var akutt psykiatri: Hva gjør vi når pasientene får en akutt psykisk lidelse? Når skal vi legge inn pasienter og hvilke erfaringer har vi med akutt psykiatri?

  – Hver gang jeg drar på kurs og medlems- eller årsmøter slår det meg hvor godt samhold legene har her i Finnmark. Her møtes mange av hva jeg kaller «gytebestanden» av både allmennleger og sykehusspesialister, og det er ekstra stas når nye unge leger kommer til, sier Røsbø.

  Rom for fysisk aktivitet

  Rom for fysisk aktivitet

  Aktiv og lang lunsj var hardt tiltrengt for et knippe allmennleger som deltok på kurset.

  – Fantastiske skiløyper og dager hvor vi slipper å velge mellom en kopp kaffe eller tid til gå på toalettet. Her rekker vi begge deler og attpåtil lunsj før skituren for så å toppe det hele med et kjempebra kurs i akuttpsykiatri, sier allmennlege Marit Karlsen.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media