Siden sist

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  På nettsidene våre legger vi ofte ut artikler før de kommer i papirutgaven. Siden sist er det nettopp en av disse artiklene som har generert veldig mye mer trafikk enn de andre.

  Fra sommeren 2001 fikk hele Norges befolkning rett til å knytte seg til en fast allmennpraktiker, til å bytte fastlege når de ønsket det og til å få en annen leges vurdering av sine helseproblemer. Dette er en av de mest omfattende og ressurskrevende helsereformene de siste 25 årene.

  I kronikken Kjære allmennpraksis, jeg slår opp! skriver Catherine Elde Isaksen ærlig om utfordringene som privatpraktiserende, ung lege. Gjenkjennelsesgraden er tydeligvis stor ettersom kommentarfeltet på Facebook istemmer klart. Det er ikke så ofte kommentarfeltet på Tidsskriftets Facebook-side er så hyppig benyttet som under denne artikkelen. Kronikken er lest over 18 000 ganger – hvorav storparten av trafikken kommer fra nettopp Facebook. Hele 84 brukere har delt artikkelen, og den har nådd nesten 60 000 lesere. Tematikken rundt privat allmennpraksis tegner til å bli en stor debatt i tiden som kommer.

  Mons Lies hardtslående lederartikkel om nedleggelsen av Ullevål sykehus har gitt oppmerksomhet på Twitter. Vår tweet «DEBATT: Det er en varslet katastrofe når Ullevål sykehus legges ned uten offentlig debatt, skriver Mons Lie» fikk blant annet denne responsen:

  «Hvordan er det mulig at Ullevål sykehus kan legges ned uten offentlig debatt?»

  @rianne_brink

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media