Siden sist

Artikkel

På førsteplass i sosiale medier denne julen finner vi artikkelen En uforglemmelig julehandel, om en frisk mann i 40-årene som plutselig fikk hukommelsestap under julehandelen. Saken nådde 21 000 mennesker på Facebook, og over 200 av dem likte, kommenterte eller delte den.

Det var likevel Are Breans leder, Bare psykisk, som hadde flest besøkende på våre nettsider gjennom julen. Den har også fått oppmerksomhet på Twitter med blant annet disse kommentarene:

«Vi er ikke et sinn og en kropp, men begge deler uatskillelig og på én gang. Ingenting er bare psykisk. @Tidsskriftet http://tidsskriftet.no/article/3429788»

@JeanetteJohann2

«Utmattelse og det udelte mennesket. Les @AreBrean sin kloke leder @Tidsskriftet http://tidsskriftet.no/article/3429788 (og gjerne www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Det-udelte-mennesket-6728808.html)»

@HenrikVogt

Ikke overraskende har språkspalten også i denne perioden tiltrukket seg oppmerksomhet med Blindtarmen, hoften og slaget. Artikkelen nådde nesten 20 000 personer på Facebook og har også gjort seg fortjent til pallplass på Tidsskriftet.no siden sist.

Anbefalte artikler