Siden sist

Artikkel

Det er mye å lære i Tidsskriftet. Historien om kvinnen i 40-årene som fikk kramper og bevissthetstap av alternativ kreftbehandling har gitt mange noe å tenke på. Noe å lære av-artikkelen er mest lest på tidsskriftet.no siden sist, og den har også vært populær på Facebook og Twitter.

«@Tidsskriftet Spørsmålet er også om den aktuelle alternativbehandleren blir straffeforfulgt som følge av sin praksis her…..»

@TormodBjaanes

– «Som snørr fra øynene,» sa fastlegen til meg. Det var de fineste ordene jeg hadde hørt på lenge, skriver journalist og gjesteskribent Leni Aurora Brækhus. Hun slår et slag for enkle og beskrivende ord og mot unødig bruk av antibiotika. Artikkelen er nest mest lest på tidsskriftet.no siden sist og har nådd ut til over 40 000 Facebook-brukere.

Hovedsaken vår siden sist, om at jobben kan gjøre deg syk, er slått opp i en rekke medier – blant annet på forsiden og en dobbeltside i Dagbladet.

Har Mannen falt? Siden sist har det vært et av de store spørsmålene i det norske mediebildet. Vi benytter sjansen til å dele denne Twitter-meldingen:

«Dekningen i media av raset ved Mannen er som om Tidsskriftet for Den norske Lægeforening skulle kjøre live-dekning på en forstoppelse.»

@orset

Anbefalte artikler