Siden sist

Artikkel

Legemiddelreklamen forteller halvsannheter. Det viste en studie publisert i Tidsskriftet nr. 16/2014. NRK omtalte saken på nett og hadde to lengre innslag i radiosendingen Nyhetsmorgen. Dagbladet hadde saken på sin forside i papirutgaven, Dagens Medisin og NTB omtalte den også. Og temaet ble naturlig nok diskutert på Twitter.

«Evidens for at min praksis med at kaste al farma-reklame lige i skraldespanden har været valid tidsskriftet.no/Innhold/Nyhete… via @Tidsskriftet»

@damounnassehi

På Twitter er også debatten mellom Elling Ulvestad og Preben Aavitsland blitt mye omtalt. Diskusjonen foregår i kommentarfeltet under portrettintervjuet av Ulvestad, og temperaturen stiger dag for dag.

«Anbefaler debatten mellom Ulvestad (UiB) og Aavitsland (FHI) @Prebens om vaksine, risiko og etikk i @Tidsskriftet tidsskriftet.no/article/3208786»

@elswense

«Professor Ulvestad : «massevaksinasjonen var «den største vaksineskandalen i moderne tid»» tidsskriftet.no/article/3208786»

@LogiskTenkning

Mest lest på tidsskriftet.no siden sist er en personlig opplevelse: Å overbringe en vond beskjed. Ellers er bloggposten Slanket og klar til fotoshoot overlegen i popularitet.

Anbefalte artikler