Siden sist

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Legemiddelreklamen forteller halvsannheter. Det viste en studie publisert i Tidsskriftet nr. 16/2014. NRK omtalte saken på nett og hadde to lengre innslag i radiosendingen Nyhetsmorgen. Dagbladet hadde saken på sin forside i papirutgaven, Dagens Medisin og NTB omtalte den også. Og temaet ble naturlig nok diskutert på Twitter.

  «Evidens for at min praksis med at kaste al farma-reklame lige i skraldespanden har været valid tidsskriftet.no/Innhold/Nyhete… via @Tidsskriftet»

  @damounnassehi

  På Twitter er også debatten mellom Elling Ulvestad og Preben Aavitsland blitt mye omtalt. Diskusjonen foregår i kommentarfeltet under portrettintervjuet av Ulvestad, og temperaturen stiger dag for dag.

  «Anbefaler debatten mellom Ulvestad (UiB) og Aavitsland (FHI) @Prebens om vaksine, risiko og etikk i @Tidsskriftet tidsskriftet.no/article/3208786»

  @elswense

  «Professor Ulvestad : «massevaksinasjonen var «den største vaksineskandalen i moderne tid»» tidsskriftet.no/article/3208786»

  @LogiskTenkning

  Mest lest på tidsskriftet.no siden sist er en personlig opplevelse: Å overbringe en vond beskjed. Ellers er bloggposten Slanket og klar til fotoshoot overlegen i popularitet.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media