Siden sist

Artikkel

Slanket, født og klar til fotoshoot? Kari Løvendahl Mogstad skriver på Tidsskriftets blogg om gravide slankere. Saken endte på Aftenpostens forside og ble debattert i flere medier. På Twitter støttes bekymringen av Jordmorforbundet:

«Graviditet og slanking: I morgen tidlig er det debatt på TV2 og senere radioinnslag om hvorfor dette ikke er bra! @KLMogstad @JordmorHanne»

@NSFJordmor

«Interessant at bloggen min i @tidsskriftet har gitt så mye engasjement! Nå innslag i @nrktrondelag @NSFJordmor»

@KLMogstad

Debatter foregår også i Tidsskriftets interne spalter, blant annet under portrettintervjuet med Elling Ulvestad i sommernummeret. Ulvestad og Preben Aavitsland ser ikke ut til å bli enige med det første.

«Debatten i @Tidsskriftet om helsemyndighetenes informasjon om svineinfluensa i 2009 hardner til http://tidsskriftet.no/article/3208786»

@Prebens

Mest lest på tidsskriftet.no siden sist er nyhetssaken som handler om hva de ferske medisinstudentene har i vente, mens portrettintervjuet med Trond-Viggo Torgersen er nest mest lest. Også tweeten vår om dette originale portrettintervjuet ble populær.

«Trond-Viggo Torgersen underviser med.stud. om tabu og skam, og insisterer på at de må stikke fingeren i rumpa. http://bit.ly/1ocy194»

@Tidsskriftet

Anbefalte artikler