Nytt om navn

Artikkel

Ove Talsnes

er lege i Friidrettsforbundet. Han mener barfotløping, som er blitt så populært, ikke er for alle. – Det er ingen sannhet at du ikke får skader av å løpe barfot, eller av å løpe med sko. (Dagens Næringsliv)

Lars Weisæth

er professor emeritus i psykiatri. Han sier at angst er den vanligste reaksjonen hos personer som blir utsatt for negativ medieomtale. – Vi har sett en god del kollapser, innleggelser med mistenkte hjerteinfarkt. Følelsen av å bli forfulgt går igjen. (Dagbladet)

Arnold Berstad

er seniorforsker ved Lovisenberg Diakonale Sykehus. Hver eneste uke møter han mennesker som har problemer med irritabel tarm. De fleste av dem har problemer med vanlig sunn mat som brød, melk, frukt og grønnsaker. (Trønder-Avisa)

Ole Magnus Filseth

er overlege ved Akuttmedisinsk avdeling ved Universitetssykehuset Nord-Norge. Han advarer mot at vårens «hopp-i-havet»-utfordring på Facebook i verste fall kan ta livet av folk. (NRK Nordland)

Shuo-Wang Qiao

forsker på cøliaki ved Avdeling for immunologi og transfusjonsmedisin, Universitetssykehuset i Oslo, Rikshospitalet. Hun prøver å forstå hvorfor immunforsvaret lager en slik uønsket betennelsesreaksjon i tarmen og hvorfor den blir trigget av det harmløse glutenproteinet. (Universitetet i Oslo)

Edle Ravndal

er professor ved Institutt for klinisk medisin og er tildelt Dr. Oscar Olsens pris for sitt forskningsarbeid om nordmenns alkoholvaner. Hun sier til NRK at nordmenn drikker mer enn før og at vinen er den nye kaffen. (NRK Sørlandet)

Anbefalte artikler