Ellen Juul Andersen Om forfatteren
Artikkel

– Jeg er stolt over de mange flotte kulturelle innslagene på landsstyremøtet der leger bidro, sier generalsekretær Geir Riise.

Oslo Medisinske Pikekor åpnet med fire sanger og ga en fin ramme rundt årets prisutdelinger.

Samme kveld fikk landsstyret en kort orientering og omvisning i Ekeberg skulpturpark i strålende vårvær med middag på Ekebergrestauranten. Gruppen Sagene Ring skapte stemning med selvskrevne tekster om livet på Sagene og Rodeløkka, noe som slo godt an. Sanger og gitarist i Sagene Ring er professor og avdelingsoverlege Erik Fosse.

Onsdag fortalte lege Dag Schjøth hva musikk betyr for mennesker i forskjellige livssituasjoner før han dro til med «svisker» fra blant annet Mozarts Don Giovanni. Han høstet langvarig applaus.

– Vi ønsket å ha et bredt og godt kulturelt program og etter landsmøtemiddagen kunne vi også ønske Silje Nergaard med gitarister velkommen, forteller Riise. Gruppen skapte en utrolig bra stemning og det var ikke mange blant tilhørerne som sto stille mens de spilte.

Torsdag stod landsstyret selv for underholdningen med Anne Mathilde Hanstad som forsanger på Mellom bakkar og berg utmed havet.

Anbefalte artikler