Siden sist

Artikkel

«Har man et politisk standpunkt, får man stå for det og ikke maskere det som kvasivitenskapelig abrakadabra. tidsskriftet.no/article/3131174».

@TWyller

Torgeir Bruun Wyller mener det er på tide å endre regelverket for hvordan legemiddeløkonomiske analyser skal utføres. Kronikken hans, Politikk eller kvasivitenskap?, ble publisert først på nett 29. januar, men har allerede rukket å bli mest lest på tidsskriftet.no siden sist.

Trenger toåringer nettbrett? Spørsmålet blir stilt av overlege, familieterapeut og mindfulnessinstruktør Melanie Ekholdt Huynh på Tidsskriftets blogg. Saken fikk oppmerksomhet over en dobbeltside i Aftenposten den første helgen i februar.

Temaet borreliose fortsetter å engasjere. Etter at Elling Ulvestads kommentarartikkel Borreliosestriden sto på trykk i nr. 21/2013, har kommentarene strømmet inn. Kommentarartikkelen Cellulære borreliatester, publisert i nr. 2/2014, vil trolig holde debatten varm.

«En av forskjellene mlm @Tidsskriftet og @dagbladet er at hos oss kan du lese om #borrelia også om vinteren: tidsskriftet.no/article/312618?»

@AreBrean

Tidsskriftet informerer, irriterer, provoserer og engasjerer. Forskning kan være god underholdning, sommer som vinter, hverdag som helg.

«Klar for etterlengtet slakkelørdag og å lese gjennom de siste 5 utgavene av @Tidsskriftet :)»

@anniboemvik

Anbefalte artikler