Siden sist

Artikkel

Trodde du det hadde skjedd et lovbrudd utenfor døren din? Den blodige forsiden til Tidsskriftet nr. 18/2013 har fått mange reaksjoner, særlig på Twitter, og samtlige er positive.

«Sånn kan en magasinforside gjøres! RT @Hokkis: Blodig start på dagen med @Tidsskriftet i dag gitt! pic.twitter.com/OC07edAml6»

@MagasinetPlot

«@Tidsskriftet Setter begrepet blodferske nyheter i perspektiv!»

@torav

Originalartikkelen om utbredt bruk av tvang i sykehjem, som også var toppsak på tidsskriftet.no, ble fanget opp av NTB og fikk dermed bred dekning i aviser og etermedier.

Originalartikkelen om fylkesvise forskjeller i forekomst av autisme og AD/HD fikk oppmerksomhet i mer faglige fora, som utdanning.no, forskning.no og folkehelsa.no.

Noen har også lagt merke til Kuriosa-artikkelen om tarmer som larmer. Tidligere helsedirektør Lars E. Hanssen skrev i 1982 en artikkel om tarmens funksjoner. Her opplyser han blant annet at hos friske personer har tarmgass «en slags forkjørsrett».

«Mens mat bruker dagesvis, kan promp rase gjennom tarmene på ned mot 30 min. Allmenndannende fra @Tidsskriftet : tidsskriftet.no/article/3069558»

@boolsen

Anbefalte artikler