Siden sist

Siden sist
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Årets TV-aksjon har gått av stabelen, og nordmenns oppmerksomhet og nettsøk har naturlig nok vært rettet uvanlig mye mot demens. Mange har funnet frem til gamle artikler i Tidsskriftet – som omtalen av Are Breans doktoravhandling fra 2011: Flere bør behandles for voksenvannhode. Den ble blant annet Twitterdelt av selveste TV-aksjonen:

  «Demens eller voksenvannhode? tidsskriftet.no/article/2114843 #tvaksjonen2013»

  @tvaksjonen2013

  – Borreliosestriden er destruktiv for alle parter, og det er nødvendig å få den avsluttet, skriver Elling Ulvestad i kommentarartikkelen Borreliosestriden. Denne er en av de mest leste artiklene på tidsskriftet.no siden sist, og mye delt i sosiale medier.

  Aller mest lest på tidsskriftet.no siden sist er artikkelen Den døende pasient, fra temaserien om palliativ medisin i 2006. Et bevis på at Tidsskriftets artikler lever sitt eget liv etter at de er publisert.

  På Twitter er det imidlertid bloggposten til Susanne Kaluza om legers reservasjonsrett, som har fått mest oppmerksomhet. Hvem trenger beskyttelse – fastlegen eller pasienten, spør hun. – På spikeren, mener programleder for Schrödingers katt på NRK, Eldrid Borgan.

  «Skal fastleger selv få bestemme hvilke deler av norsk lov de vil hjelpe pasienten med? På spikeren av @susannekaluza blogg.tidsskriftet.no/2013/10/09/res…»

  @EldridB

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media