Siden sist

Siden sist
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  «Denne undersøkelsen er et smertehelvete for én av tre nordmenn,» skrev TV2.no forrige uke. De siktet til koloskopi. Oppslaget var basert på artikkelen Smerter ved koloskopi av Øyvind Holme og medarbeidere, publisert i forrige utgave av Tidsskriftet. Artikkelen har vakt oppmerksomhet også i sosiale medier. Det samme har den personlige opplevelsen Vil du ete lunsj med meg?, av Jeanette Bjørke-Bertheussen.

  «Vil du ete lunsj med meg?» – en liten perle til ettertanke. #jobbtrivsel @Tidsskriftet http://tidsskriftet.no/article/3014903/»

  @krangelsen

  Mest lest fra tidsskriftet.no siden sist er kronikken På tide å tenke nytt om psykiatriske diagnoser, som ble publisert først på nett 16. mai. Kommentarartikkelen Melanom, føflekk eller talgvorte?, publisert først på nett 31. mai, er allerede svært mye lest. Artikkelen inneholder tre undervisningsvideoer.

  I bloggen er Dag Berilds innlegg Flatulens i fly blitt lest av svært mange, mens Elisabeth Swensen vekker debatt både i bloggen og på Twitter med et innlegg om klimadebatten.

  «Engasjert lege proklamerer at hun blåser i #klima. Skal det liksom være tøft? Jeg svarer @elswense i @Tidsskriftet http://ow.ly/lq9ax»

  @LassePihlstrm

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media