Kommentar

Takk til lege som her står frem

Kjetil Dreyer
Vaksineaksjon.no
Interessekonflikt:  Nei

Jeg har som leder for vaksineaksjon.no i flere år opplevd en enorm hets på grunn av vårt arbeid for å avsløre farer ved H1N! vaksinen og korrupsjon blant både legestanden og farmaindustrien. Vi fikk etterhvert et svært klart bilde av saken og flere beviser på korrupsjon har dukket opp.

Jeg er derfor svært glad over at leger nå endelig våger å komme frem med sine meninger og erfaringer rundt denne svært skadelige seansen, svineinfluensa "pandemien" 2009.

Jeg har selv hatt kontakt med foreldre som har fått barn med narkolepsi som sier det ikke kan være annet enn vaksinen, jeg har også et par tilfeller av fosterdød, en av de mest alvorlige er to indiske tvillinger som døde i måned 5 i mors mage kun en dag etter vaksinasjon av mor. Foreldrene sier de vet det var vaksinen som er årsaken. Mor ble veldig syk rett etter vaksinen. Dette og mange andre bivirkningshistorier ligger ute på vaksineaksjon.no for de av interesse, se også vaksineaksjon.no på nett, det er en gruppe med over 4000 medlemmer og høy aktivitet.

Published: 09.06.2012
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media