Velkommen til en inspirerende og engasjerende møteplass

Aktuelt i foreningen
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Vårt mål er at landsstyremøtene skal være en spennende møteplass som kan gi inspirasjon, engasjement og påfyll både for landsstyredelegater og øvrige deltakere.

  På Legeforeningens landsstyremøter utformer Legeforeningen helsepolitikk og fagutvikling. Delegater og andre deltakere sørger for fulle talerlister, engasjerende og velformulerte innlegg, tidvis også med strålende humor. Landsstyret diskuterer alt fra aktuelle helsepolitiske problemstillinger til organisasjon, utdanning på alle nivåer og turnustjeneste. Årets statusrapport presenteres alltid og det er mye bra sosialt samvær.

  Sentralstyret har valgt å gi landsstyremøtene i og utenfor Oslo ulik profil. Annethvert år holdes møtene i Oslo. Siden det ikke er valg på møtene i Oslo legger vi da vekt på mer tid til debatt om sentrale helsepolitiske temaer og sentrale rikspolitikere inviteres. På landsstyremøtene som holdes i andre deler av landet legges det opp til at også saker med mer lokal og regional relevans kan diskuteres.

  Et av høydepunktene er alltid åpningsseremonien med kunst og kultur, hilsninger og utdeling av stipend og legatmidler til kolleger som har utmerket seg.

  Sentralstyret og sekretariatet jobber hele tiden med å gjøre landsstyremøtene til en engasjerende møteplass. Fullstendig program for årets møte presenteres i en senere utgave av Tidsskriftet, og jeg kan allerede nå love spennende og gode debatter, muligheter for frisk luft og utsikt og møte med mange hyggelige kolleger!

  – Jeg ønsker landsstyret, kolleger, gjester, sekretariat og Tidsskriftet hjertelig velkommen til årets landsstyremøte som også i år finner sted på Soria Moria.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media