Velkommen til Soria Moria!

Aktuelt i foreningen
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Legeforeningen ønsker landsstyret, gjester, kolleger, sekretariat og Tidsskriftet hjertelig velkommen til landsstyremøte i Oslo.

  Landsstyremøtet finner sted på Soria Moria Hotell og Konferansesenter. Foto Hans-Petter Fjeld (CC-BY-SA)
  Landsstyremøtet finner sted på Soria Moria Hotell og Konferansesenter. Foto Hans-Petter Fjeld (CC-BY-SA)

  Det er en glede å invitere til hovedstaden og Soria Moria 26.–28. mai.

  På Legeforeningens landstyremøter skapes helsepolitikk og fagutvikling på en livlig debattarena – og med godt sosialt samvær. Delegater og deltakere for øvrig sørger for lange talelister med ivrige debattanter. Mange har nok vært litt nervøse foran sin første opptreden på landsstyrets talestol. Men engasjement blir alltid godt mottatt.

  Landstyremøtenes innhold er variert – fra fremlegging av årets statusrapporter og satsinger og omfattende organisasjonsdebatter til heftige meningsutvekslinger om turnus, lovendringer og ikke minst dagsaktuelle helsepolitiske temaer.

  Enten møtet arrangeres i eller utenfor Oslo, sørger arrangørene for åpningsseremoni med kunstneriske innslag, hilsninger og utdeling av stipend og legatmidler til dyktige kolleger.

  Vi satser i år på å få sentrale helsepolitikere med i den helsepolitiske debatten. Du vil oppleve at den blir organisert noe annerledes enn før for å gi mulighet til å spisse debatten og til å få politikerne enda mer i tale.

  Statusrapporten i år handler om belastninger i tidlige livsfaser og vil bli presentert på landsstyremøtet. Sentralstyret og sekretariatet jobber intenst for å gjøre møtet til en engasjerende møteplass hvor deltakerne kan få påfyll og inspirasjon.

  Et fullstendig program vil bli lagt frem noe senere, men jeg kan love spennende debatter og mange hyggelig kolleger.

  Med dette ønsker jeg dere alle hjertelig velkommen til landsstyremøtet 2010 i Oslo!

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media