Fin start for Min side

Stine Bjerkestrand Om forfatteren
Artikkel

I løpet av de siste ukene har 10 % av medlemmene vært inne i Min side. Her endrer de sine opplysninger, åpner profilene sine for andre og deltar i faglige diskusjoner.

15. september lanserte Legeforeningen Min side – en ny portal for medlemmer. Dette er en brukerstyrt portal der den enkelte lege setter sammen nettsiden etter eget ønske.

Brukerne bestemmer selv hvilke temaer de vil se i Min side. Innholdet hentes fra Legeforeningens andre nettsteder,www.legeforeningen.noog www.tidsskriftet.no. Der hentes nyheter og annet innhold organisert i temaer for hver av de medisinske spesialitetene og temaer som legeetikk og IT for leger. Til alle temaene er det også et diskusjonsforum der brukerne selv kan diskutere og utveksle erfaringer. På denne måten er de selv med og lager innholdet i portalen.

Siden lanseringen har rundt 2 500 medlemmer benyttet anledningen til å korrigere de opplysningene Legeforeningen har om deres adresse, arbeidssted osv. På dag- og kveldstid er til enhver tid mellom 30 og 100 leger pålogget.

Mange har valgt å dele informasjon om seg selv med andre ved å åpne sin profil. I den åpne profilen kan man også legge inn annen informasjon om seg selv, som publikasjoner og annet.

For tillitsvalgte i Legeforeningen er Min side et arbeidsverktøy. Her kan de få opp oversikt over medlemmer i egen forening og kommunisere med disse. De har også tilgang til arbeidsrom der de kan dele filer, ha felles kalender og diskutere. Etter lansering har flere grupper og styrer fått opprettet slik arbeidsrom.

Medlemmer kan logge seg inn i Min side ved følge lenken i toppen av nettsiden. En slik lenke til Min side finnes på alle nettsider i regi av Legeforeningen.

Anbefalte artikler