()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Sogn og Fjordane legeforening ønsker gode kolleger velkommen ut i naturen, den vi har vår rikelige del av.

  Loenvannet. Foto utlånt av Hotel Alexandra
  Loenvannet. Foto utlånt av Hotel Alexandra

  Loen ligger innerst i fjorden, men Sogn og Fjordane er i like stor grad kysten og havets fylke – historisk sett fattig med lite kapital, men med rike naturressurser. Fylket er fastlandsøkonomiens største eksportør, målt per innbygger. Sogn og Fjordane omfatter ytterst sårbare småsamfunn, i en situasjon der den globaliserte turbokapitalisme synes å danne det reelle verdigrunnlaget for overordnet politisk handling.

  Den norske lægeforening kan fortone seg forvirrende og tidvis selvmotsigende. Det kommer av en viss tendens til å måtte skifte hatter etter behov. Vi er mer opptatt av hva foreningen har på beina. En nasjonal forening, med seriøse ambisjoner og overordnede samfunnsforpliktelser, har ikke annet valg enn å stå plantet i den norske virkeligheten. Der kreves det vanntette støvler, skikkelige innleggssåler og sokker.

  Som vertskap er vi trygge på godt vær. Hotel Alexandra har for øvrig alle fasiliteter til et aktivt inneliv, om alt annet skulle bli umulig. Ta likevel med noe yttertøy. Landsstyremøtet går denne gangen rett over i pinsen. Det er ingen dum idé å ta noen ekstra dager på hotellet for å se seg om. Vi vil stå til disposisjon om noen skulle ønske informasjon eller hjelp til å komme seg rundt. Det vil bli arrangert turer for eventuelle gjester og andre som ikke må være til stede under forhandlingene.

  Tro det eller ei: Vi gleder oss! Får vi det til som vi har tenkt, kan flere gjøre det samme.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media