Webmaster-kurs i regi av nettredaksjonen

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Abstract

  Legeforeningens nettredaksjon arrangerer årlig flere heldags webmaster-kurs i publiseringsverktøyet Gloria.

  Artikkel

  Nettsjef Stine Bjerkestrand Nesje og nettredaktør Hans Petter Fosseng i Legeforeningens nettredaksjon har til sammen loset rundt 60 deltakere gjennom webmaster-kurs i Gloria. I tillegg tilbyr nettredaksjonen starthjelp i etterkant av kurset, brukerstøtte gjennom egen brukermanual og en egen hjelpeside som er opprettet for brukere av Gloria.

  Legene Erik H. Grangård fra Norsk forening for allergologi og immunopatologi og Hans Kristian Pedersen fra Norsk nevrologisk forening var to ivrige deltakere på kurset 18. oktober. Norsk nevrologisk forening har allerede en nettside som Hans Kristian Pedersen skal oppgradere både med ny design og nytt innhold. Foreningen for allergologi og immunopatologi har ikke tidligere hatt egen nettside, og Erik H. Grangård begynner derfor med blanke ark og fargestifter når han skal opprette den nye nettsiden.

  Flere enn de 48 foreningene/avdelingene som benytter seg av Gloria, har i dag egne nettsider. Alle yrkesforeningene, 13 fylkesavdelinger og over 35 spesialforeninger er nå på nett.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media