Egne Internett-sider på Legeforeningens server

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Abstract

  Legeforeningen tilbyr fylkesavdelinger, yrkes- og spesialforeninger å opprette egne nettsider på Legeforeningens server.

  Artikkel

  I alt 48 fylkesavdelinger, yrkes- og spesialforeninger har benyttet seg av dette tilbudet. Tilknytningen gir mulighet til fri benyttelse av det databasebaserte publiseringsverktøyet Gloria som er utarbeidet av Gan Media i Oslo og tilpasset Legeforeningens behov.

  Gloria-løsningen gjør oppdatering av nettsidene enkelt, og det stilles ingen krav til programvare utover vanlig Internet Explorer nettleser og Internett-tilgang. Ved å logge seg på en administrasjonsside som ligger på Internett, kan man derfra enkelt legge til nye sider, slette gamle samt redigere de eksisterende nettsidene.

  Legeforeningens nettredaksjon tilbyr også hjelp til å utforme design til de nettsidene som opprettes. Mange har benyttet seg av dette tilbudet som sikrer en enhetlig og gjenkjennelig design for hele organisasjonen. Alle nettsidene får egen adresse under Legeforeningen: www.legeforeningen.no og foreningens navn. Før 2001 hadde foreningene også tilbud om plass til nettsider på Legeforeningens server, men ikke om en komplett publiseringsløsning.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media