Fysioterapeuter satser på bevegelse

Artikkel

Det er lov å unne seg en glad kropp. Det mener Norsk Fysioterapeutforbund som har laget en frisk plakat med råd om hverdagsaktiviteter som gjør godt for kropp og helse. Tekstene på plakaten er nedskrevet i et «sjekkhefte» der leseren kan kontrollere innskudd, uttak og overtrekk på sin private konto over egen helsetilstand.

Plakaten er et ledd i Norsk Fysioterapeutforbunds informasjonskampanje «beveg deg», der fysioterapeutene satser på å nå frem til den stadig økende gruppen av inaktive medborgere. Nettsiden www.bevegdeg.no er et ledd i kampanjen. Fra 1. oktober kommer det en idébank på nettet over gode prosjekter om helsefremmende og forebyggende arbeid. Fysioterapeutene inviterer alle helsefaggrupper til å bidra med gode ideer og innspill.

Plakaten som er 50x70 cm, vil være et informativt blikkfang på alle venteværelser. En eller flere plakater samt «sjekkhefte» er gratis, men mottaker må betale et administrasjonsgebyr på 35 kroner pluss porto. Begge deler kan bestilles via www.fysio.no/butikk

Anbefalte artikler