Interessert i et godt PC-kjøp?

Ellen Juul Andersen Om forfatteren
Artikkel

Enkeltmedlemmer

Leger som ikke har organisasjonsnummer kommer i kontakt med Compaq via Legeforeningens hjemmesider www.legeforeningen.no Her kan du registrere deg og kjøpe utstyr via deres Internett-løsning. Kjøpet betales med kredittkort. På Compaqs nettside får du spørsmål om du vil snakke direkte med Compaq. Vil du det, taster du inn ditt telefonnummer og angir når de skal ringe deg. Tjenesten er kostnadsfri.

Du vil deretter bli oppringt av Compaqs kundesenter, Sales Linq. Kundesenteret tilbyr salg og rådgivning for deg som ønsker å kjøpe utstyr og tjenester fra Compaq. Sales Linq hjelper deg med kvalifisert informasjon om Compaqs produkter, tjenester og løsninger. Ønsker du å ringe dem, kan du gjøre det direkte på tlf. 800 37 800 (gratis nummer). Har du ikke Internett-tilgang, ringer du Compaq på det samme nummeret.

Lege2002

Når du kommer til Compaqs Internett-sider, må du oppgi et passord. Passordet er lege2002. Dette gjelder alle legemedlemmer. Du må bekrefte at du har lest betingelsene for kjøp. Når du har gjort det, kommer du inn på Compaqs nettbutikk. For å handle må du første gang registrere deg. Husk å ha medlemsnummeret tilgjengelig. Dette må oppgis og er en bekreftelse på at du har adgang til å benytte deg av Legeforeningens priser. Deretter får du tilgang til å handle. Klikk på den PC-en du er interessert i og du får tilgang til informasjon og spesifikasjoner.

Medlemsnummer bak på Tidsskriftet

Hvis du vil handle over nettet, må du oppgi ditt medlemsnummer i Legeforeningen. Medlemsnummeret er nå påført adresseringslappen på Tidsskriftet. På denne måten sikres det at bare leger benytter seg av medlemstilbudet.

Medlemmer med organisasjonsnummer

Medlemmer med organisasjonsnummer kan benytte seg av Eterras e-handelsbutikk. Eterra er det firmaet Compaq har avtale med om salg av PC-er til medlemmer med organisasjonsnummer. Klikk deg inn på

www.legeforeningen.no eller direkte på www.eterra.no/butikk/ Første gang må du ringe Eterra for å registrere deg slik at du kan benytte deg av Legeforeningens gunstige priser. Disse telefonnumrene er 23 25 72 00 eller 810 65 100. Ved handel via Eterra foretas det automatisk en kredittsjekk av firmaet, da dette er kredittsalg.

Etter kort tid vil du motta en oppringning som gir deg et passord, og du kan registrere deg som kunde i nettbutikken. Deretter kan du handle det du ønsker.

Rask levering

Adressater i Trondheim og sørover får normalt levering 1–2 dager etter at nettbutikkene har mottatt bestilling. Til Nord-Trøndelag og Nordland tar det 2–3 dager, mens det for de nordligste fylkene må beregnes 4–5 dagers leveringstid.

Hjelpen er nær

Får du problemer med PC-en, kan du ringe et servicenummer mellom kl 8 og 17 på hverdager og mellom kl 9 og 16 på lørdager. Her besvares spørsmål om installasjon, feilsøkning, etc. i forbindelse med PC-en. Dette nummeret er 22 07 20 20.

Skrivere og programvare

Legeforeningen har i denne omgang inngått avtale om PC-er og tilbehør som sekk/bag og trådløs mus. Legeforeningen vil arbeide for å kunne tilby skrivere og Office-programvare fra Microsoft.

Viktige telefonnumre

Eterra for å benytte Legeforeningens priser tlf.: 23 25 72 00 eller 810 65 100

Compaq tlf. 800 37 800 (gratisnummer)

Anbefalte artikler