Rikshospitalet med nye hjemmesider

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Rikshospitalet har på ny tatt skrittet ut på Internett. De gamle hjemmesidene er byttet ut med flunkendenye, og er blitt ryddige og fine.

  – Dette er et første steg, og ikke et fikst ferdig produkt, sier informasjonssjef Anne-Brit Bøe. – Vi erinne i en fase hvor det er stort behov for informasjon om det nye sykehuset og om våre flytteplaner. Vi vil bl.a.benytte hjemmesiden til å formidle nettopp denne typen informasjon. Vi vil bruke førstesiden som en aktiv nyhetssideslik at pasienter, medier, samarbeidspartnere og publikum generelt raskt og enkelt kan finne siste nytt, sier hun.

  Dersom man trenger opplysninger om de enkelte avdelingene, ligger disse inne med opplysninger om kontaktpersoner ogaktuelle telefonnumre. For de av Rikshospitalets avdelinger som er på nett fra før, er det lenket til dissehjemmesidene. Informasjonsavdelingen vil samarbeide tett med sykehusets avdelinger for å få mer pasientstoff tilhjemmesidene. Her vil innholdet fra pasientkioskene (datakiosker) som skal etableres i sykehuset, med hell kunnebenyttes, forteller Bøe.

  Sidene er tilgjengelig på www.rikshospitalet.no

  – Kristin Green Nicolaysen,Nettredaksjonen

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media