Rikshospitalet med nye hjemmesider

Artikkel

Rikshospitalet har på ny tatt skrittet ut på Internett. De gamle hjemmesidene er byttet ut med flunkende nye, og er blitt ryddige og fine.

– Dette er et første steg, og ikke et fikst ferdig produkt, sier informasjonssjef Anne-Brit Bøe. – Vi er inne i en fase hvor det er stort behov for informasjon om det nye sykehuset og om våre flytteplaner. Vi vil bl.a. benytte hjemmesiden til å formidle nettopp denne typen informasjon. Vi vil bruke førstesiden som en aktiv nyhetsside slik at pasienter, medier, samarbeidspartnere og publikum generelt raskt og enkelt kan finne siste nytt, sier hun.

Dersom man trenger opplysninger om de enkelte avdelingene, ligger disse inne med opplysninger om kontaktpersoner og aktuelle telefonnumre. For de av Rikshospitalets avdelinger som er på nett fra før, er det lenket til disse hjemmesidene. Informasjonsavdelingen vil samarbeide tett med sykehusets avdelinger for å få mer pasientstoff til hjemmesidene. Her vil innholdet fra pasientkioskene (datakiosker) som skal etableres i sykehuset, med hell kunne benyttes, forteller Bøe.

Sidene er tilgjengelig på www.rikshospitalet.no

– Kristin Green Nicolaysen, Nettredaksjonen

Anbefalte artikler