Legeforeningens Internett-sider

Artikkel

Tips Nettredaksjonen om brukererfaringer og spennende Internett-adresser.
Telefon 23 10 90 00, telefaks 23 10 90 40, eller e-post:
grete.strand@legeforeningen.no eller kristin.green.nicolaysen@legeforeningen.no

Fra Legeforeningens hjemmeside på Internett kan du klikke deg til informasjon om Legeforeningens organisasjon, lønns- og arbeidsvilkår, utdanning, stillinger, aktuelt stoff ute i verden, Tidsskriftet og presseklipp. 19. oktober ble også Legeforeningens kurskatalog lagt ut på nettet.

Søkemuligheter på hjemmesiden

Nå kan du enklere finne frem til stoff på Legeforeningens hjemmeside. Det er lagt ut en ny søkeknapp (på førstesiden) som gir muligheter for fritekstsøk. Dersom du ikke finner det du leter etter, kan det være nyttig å se nærmere på bruksanvisningen for å presisere søket ytterligere.

OmniTree - medisinsk database på Internett

OmniTree NORGE har utviklet et navigeringsverktøy for Internett som omfatter 110000 lenker. En av katalogene i OmniTree er Medicine. Der finnes informasjon om sykdommer og pasientbeskrivelser. Fagspråket er engelsk, og sykdomsemnene er alfabetisk katalogisert. Katalogsystemet omfatter 700 kataloger som lenker til ca. 30000 dokumenter. Klikk deg frem til den sykdommen du vil ha informasjon om og velg det aktuelle dokumentet.

Tjenesten er gratis for alle brukere. OmniTree gir også en unik opprinnelseskode på hver enkelt oppføring, for eksempel (no) for Norge, (org) for organisasjon, (com) for kommersiell osv. som skal lette oversikten OmniTree finnes på adressen http://www.omnitree.no og http://www.omnitree.com

- Kristin Green Nicolaysen, Nettredaksjonen

Anbefalte artikler