Legeforeningens Internett-sider

Artikkel
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Tips Nettredaksjonen om brukererfaringer og spennende Internett-adresser.
  Telefon 23 10 90 00, telefaks 23 10 90 40, eller e-post:
  grete.strand@legeforeningen.no eller kristin.green.nicolaysen@legeforeningen.no

  Fra Legeforeningens hjemmeside på Internett kan du klikke deg til informasjon om Legeforeningens organisasjon,lønns- og arbeidsvilkår, utdanning, stillinger, aktuelt stoff ute i verden, Tidsskriftet og presseklipp. 19. oktoberble også Legeforeningens kurskatalog lagt ut på nettet.

  Søkemuligheter på hjemmesiden

  Nå kan du enklere finne frem til stoff på Legeforeningens hjemmeside. Det er lagt ut en ny søkeknapp (påførstesiden) som gir muligheter for fritekstsøk. Dersom du ikke finner det du leter etter, kan det være nyttig å senærmere på bruksanvisningen for å presisere søket ytterligere.

  OmniTree - medisinsk database på Internett

  OmniTree NORGE har utviklet et navigeringsverktøy for Internett som omfatter 110000 lenker. En av katalogene iOmniTree er Medicine. Der finnes informasjon om sykdommer og pasientbeskrivelser. Fagspråket er engelsk, ogsykdomsemnene er alfabetisk katalogisert. Katalogsystemet omfatter 700 kataloger som lenker til ca. 30000 dokumenter.Klikk deg frem til den sykdommen du vil ha informasjon om og velg det aktuelle dokumentet.

  Tjenesten er gratis for alle brukere. OmniTree gir også en unik opprinnelseskode på hver enkelt oppføring, foreksempel (no) for Norge, (org) for organisasjon, (com) for kommersiell osv. som skal lette oversikten OmniTree finnespå adressen http://www.omnitree.no og http://www.omnitree.com

  - Kristin Green Nicolaysen, Nettredaksjonen

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media