Tilbud om PC-pakke til Legeforeningens medlemmer

Artikkel

Tips Nettredaksjonen om brukererfaringer og spennende Internett-adresser.
Telefon 23 10 90 00, telefaks 23 10 90 40, eller e-post:
grete.strand@legeforeningen.no eller kristin.green.nicolaysen@legeforeningen.no

Legeforeningen kan nå tilby alle sine medlemmer en rimelig pakkeløsning med PC, programvare, fargeskriver, Internett-tilknytning og interaktiv opplæring. Legeforeningen har lagt vekt på å sette sammen en enkel og funksjonell pakke, men har samtidig vektlagt den merverdien som Internett og opplæring for medlemmene representerer.

- Legeforeningen har gjennom et samarbeid med ledende leverandører av PC og PC-relatert utstyr i Norge forhandlet frem en gunstig avtale for medlemmene, forteller Tor-Einar Ims, IT-sjef i Den norske lægeforening. - Tilbudet varer frem til 1.12.1998, men det vil være gunstige medlemspriser på utstyr og rekvisita hos Telenor Telehuset også etter dette, presiserer han.

Innhold

Det er mulig å velge mellom to pakkeløsninger med ulike maskintyper; begge fra Compaq som er verdens og Norges største leverandør av PC-er. De tilbyr to ulike modeller i serien Presario: 5060 og 5170 - begge med 17 tommers skjerm. Høyhastighetsmodem medfølger, med muligheter for ISDN-tilknytning. Skriveren, som leveres fra Canon, er en fargeblekkskriver som egner seg bra for hjemmekontoret.

Programvaren inneholder Microsoft Windows98, Word 97 tekstbehandling og interaktiv opplærings-CD (WIT) for Word 97, foruten Works 4.5 med regneark, database og tekstbehandling.

Bestilling

Telenor Nextel er landets største og ledende leverandør av Internett-tilgang, og Legeforeningens tilbud inkluderer tre års Internett-abonnement. Telenor Telehuset har i alt 42 butikker over hele landet med kompetent personell som kan bistå foreningens medlemmer i spørsmål rundt data og telefoni. På Telehuset kan man også hente brosjyrer og se nærmere på produktene. Fri support fås på telefon 800 80 001.

Nærmere spesifikasjoner og bestillingsskjema finnes på side 3835.

- Kristin Green Nicolaysen, Nettredaksjonen

Klikkbart kart over Legeforeningens tilllitsvalgte

På Legeforeningens hjemmeside kan du nå finne ut hvem som er hovedtillitsvalgt/tillitsvalgt på din arbeidsplass. Tjenesten ligger under knappen Lønns- og arbeidsvilkår på foreningens førsteside (), og er utformet som et norgeskart der du kan klikke deg inn på fylket du vil se nærmere på.

Fylkesoversikten viser hvem som er hovedtillitsvalgt/tillitsvalgt i kommunene. Du finner de tillitsvalgte på sykehusene i den kommunen sykehuset ligger. Hver tillitsvalgt står oppført med verv, navn og arbeidssted. De fleste har også fått påført telefonnummer. Dersom det har skjedd forandringer blant de tillitsvalgte, ber vi om at nettredaksjonen (nettredaksjonen@legeforeningen.no) får beskjed om dette. Vil du som tillitsvalgt ha med flere opplysninger enn de som er oppført, ber vi om at du kontakter oss.

- Grete Strand, Nettredaksjonen

Anbefalte artikler