Tetyana Kalchenko

Forfatterinformasjon fra siste artikkel:

Artikler av Tetyana Kalchenko

Tetyana Kalchenko
22.01.2018
Jeg er enig med forfatterne som etterlyser en helhetlig politikk som fremmer sunne kostholdsvaner ( 1 ). Et sunnere kosthold kan forebygge sykdommer som tar liv, reduserer livskvalitet og påfører...
Tetyana Kalchenko
11.10.2016
Det at mennesker genetisk sett er tilpasset til å kunne fordøye kjøtt er på ingen måte ensbetydende med at rødt kjøtt ikke er kreftfremkallende – i motsetning til det man kan få inntrykk av når man...
Tetyana Kalchenko, Lars Thore Fadnes
14.10.2014
I en kronikk i Tidsskriftet nr 16/2014 skriver professor emeritus Gunnar Kvåle at leger har ansvar for å bidra til å hindre klimaendringer med meget alvorlige konsekvenser for liv og helse ( 1 ). Han...
Tetyana Kalchenko
15.12.2015
Johansen, Jane H. Veganmat på sitt beste 240 s, ill. Oslo: Cappelen Damm, 2015. Pris NOK 379 ISBN 978-82-02-47405-8 Det er per i dag bred faglig enighet om at et mer plantebasert kosthold har mange...
Tetyana Kalchenko
03.05.2016
Det foreligger nå god dokumentasjon for at inntak av rødt kjøtt gir økt risiko for kreft. Rødt kjøtt er ikke en nødvendig bestanddel av et fullverdig kosthold. Statens målrettede fremming av...