Velkommen til Legenes hus!

Aktuelt i foreningen
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  – Det siste året har huset gjennomgått en totalrenovering for å bli et Legenes hus for fremtiden, forteller generalsekretær Geir Riise.

  I oktober flytter Legeforeningen tilbake til et nyoppusset Legenes hus, etter å ha holdt til i midlertidige lokaler siden juli 2019.

  – Huset er åpent for våre medlemmer og tillitsvalgte. Er du i Oslo, så kom gjerne innom en tur. Her har du mulighet for å sitte og jobbe litt, kjøpe deg en god lunsj eller ta en kaffe i den nye kaffebaren som vender ut mot Christiania Torg, forteller generalsekretær Riise.

  Legenes hus er sentralt plassert i Oslo, i gangavstand til sentralbanestasjonen, trikk, buss og T-bane, på Christiania Torv 5.

  Moderne møte- og selskapslokaler

  Moderne møte- og selskapslokaler

  – Vi åpner samtidig vårt topp moderne og teknisk avanserte kurs- og konferansesenter, sier Riise.

  Alle organisasjonsledd kan leie møterom på kurs- og konferansesenteret til rabatterte, konkurransedyktige priser. Her legges det til rette for kombinasjon av fysiske og digitale møter.

  Til sammen 10 møterom står til disposisjon, fra små møterom for 6 personer til møtesaler som tar henholdsvis 55 personer og 65 personer i klasseromsoppsett. De to største møtesalene kan slås sammen til ett stort møterom.

  – Dersom gjeldende regler for smittevern opprettholdes, vil det bli en redusert kapasitet på møterommene. I disse dager tar vi selvfølgelig også ansvar og sikrer god tilrettelegging for smittevern, understreker Riise.

  Senteret kan også brukes til sosiale arrangementer, og medlemmer er invitert til å bruke det til å holde disputasmiddager, feiring av runde år eller andre hyggelige begivenheter. Selv om hovedmålgruppen for Legenes hus er egne medlemmer, organisasjoner og ansatte, kan også andre private og bedrifter leie seg inn.

  God mat av høy kvalitet

  God mat av høy kvalitet

  Som en del av det nye konseptet, har Legeforeningen også inngått et samarbeid med en ny leverandør av matserveringen og kaffebaren på huset. Etter en grundig prosess falt valget på Toma.

  – Toma er en god partner for å utvikle Legenes hus slik vi ønsker det skal bli. De kan vise til gode leveranser på mat, og vi gleder oss til de skal servere oss både varm og kald mat i nye flotte omgivelser, sier Riise og avslutter:

  – Så da gjenstår det bare å ønske velkommen, vi gleder oss til å ta imot alle som kommer på besøk!

  Du kan følge Legenes hus på Facebook og LinkedIn. Ønsker du å vite mer om mulighetene i Legenes hus, kan du besøke www.legeneshus.no.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media