Medlemskap gir mange fordeler

Lise B. Johannessen Om forfatteren
Artikkel

Medlemskap i Legeforeningen gir både faglige og økonomiske fordeler. Foreningen er til for leger og medisinstudenter og jobber for å fremme faglige, sosiale og økonomiske interesser for medlemmene våre.

BLI MEDLEM: Tidligere leder av Nmf og sentralstyremedlem Eivind Valesterand oppfordrer alle til å melde seg inn i foreningen. Foto: Legeforeningen/Thomas Barstad Eckhoff

Som medlem i Norsk medisinstudentforening (Nmf) får du gode bank- og forsikringsavtaler, utvekslingsmuligheter, juridisk bistand fra Legeforeningen, rabatt på kurs i regi av Nmf og TrAMSog rabatt hos Norwegian, Gymo m.m. Du får også mulighet til å søke stipend gjennom Nmf og Legeforeningen. Les mer på: www.medisinstudent.no

Melder du deg inn i Nmf blir du også automatisk medlem i Legeforeningen. Det innebærer at du kan benytte deg av alle Legeforeningens medlemsfordeler. Blant annet vil du motta Tidsskrift for den norske legeforening i tillegg til Æsculap, medisinstudentenes eget tidsskrift. Studentmedlemmer betaler 680 for medlemskapet. Studenter med medlemskap i ANSA betaler 550. Meld deg inn her: https://beta.legeforeningen.no/innmelding/

Bank- og forsikringsavtaler

Som medlem kan du benytte deg av Legeforeningens forsikringsavtale. Mange studenter er svært dårlig forsikret i studietiden. Foreningen har derfor fremforhandlet en forsikring som gir tre viktige forsikringsdekninger i ett. Studerende medlemmer under 34 år kan kjøpe forsikringen, med ulike priser og betingelser avhengig av om du studerer i Norge eller Europa. Forsikringen leveres av Storebrand.

Gode betingelser hos Danske Bank

Som medlem har du tilgang til en av Norges beste bankavtaler. Avtalen sikrer deg et godt tilbud i årene fremover. Du og din ektefelle/samboer får ekstra gode betingelser på boliglån, billån, sparing og daglige banktjenester.

Flyreiser med Norwegian

Gjennom en avtale mellom Legeforeningen og Norwegian, får alle medlemmer opp til 10 prosent rabatt på flyreiser pluss gratis Fast Track med Norwegian. Rabatten gjelder på utvalgte strekninger, og det gis rabatt på billettprisen (eksl. avgifter og gebyrer).

Tidsskrift for Den norske legeforening

Som medlem av Nmf og Legeforeningen får du tilsendt Tidsskrift for Den norske legeforening. Her kan du lese om den nyeste forskningen, helsenyheter, nytt innen foreningen og mye mer.

Spesialpriser på Apple-produkter

Legeforeningen og Apple har inngått en avtale for medlemmer med spesialpriser på Apple-produkter. Du kan blant annet få 6–8 prosent rabatt på en MacBook eller 5 prosent på en Apple TV.

Per 18. juni 2018 var 68,8 prosent av medisinstudentene (4 634 studenter) medlemmer i foreningen; 2 993 i Norge og 1 641 ved utenlandske studiesteder. Tromsø har flest medlemmer i Norge – nesten 90 prosent. I utlandet har Ungarn flest med 83,6 prosent. Les mer her: https://legeforeningen.no/Emner/Andre-emner/Legestatistikk/Medisinstudenter/

Anbefalte artikler