Praktiske opplysninger

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Årets landsstyremøte finner sted på Soria Moria hotell og konferansesenter fra tirsdag 29. – torsdag 31. mai.

  Landsstyremøtet åpner offisielt kl 1100 med registrering fra kl 0900. Samme kveld inviterer Legeforeningen til kveldsarrangement med bespisning. Onsdag kveld er det festmiddag på Soria Moria. Møtet avsluttes torsdag 31. mai kl 1530.

  Påmelding

  Påmelding

  Landsstyrets representanter, valgkomité, sentralstyrets varamedlemmer, medlemmer av desisorutvalget samt leder av styret i Sykehjelps- og pensjonsordningen for leger får tilsendt egen innkalling med personlig påmeldingslink.

  Deltakelse i andre møter forut for starten av landsstyremøtet, for eksempel yrkesforeningenes egne møter, må meldes til arrangørene av disse møtene.

  Øvrige medlemmer som ønsker å delta, må fylle ut elektronisk påmeldingsskjema på legeforeningen.no/landsstyremote. Vi gjør oppmerksom på at dagpakke til en pris av 400 kroner/dag er obligatorisk ved møtedeltakelse. Påmelding til kveldsarrangement og festmiddag er bindende og koster henholdsvis 500 og 1450 kroner.

  Påmeldingsfrist og opphold

  Påmeldingsfrist og opphold

  Overnatting på Soria Moria er forbeholdt delegater og gjester. Øvrige deltakere bor på Lysebu hotell og Voksenåsen Kultur og Konferansehotell. Se: legeforeningen.no/landsstyremote for priser og ytterligere opplysninger. Påmelding må være sekretariatet i hende senest fredag 16. mars.

  Ved senere påmelding kan man ikke regne med at arrangør kan skaffe overnatting. Ved påmelding etter påmeldingsfristen 16. mars kan det ikke garanteres ledig plass.

  Saksdokumenter

  Saksdokumenter

  Saksdokumenter vil være tilgjengelig for påmeldte deltakere ca. 14 dager før møtestart.

  All informasjon om landsstyremøtet er tilgjengelig her: legeforeningen.no/landsstyremote

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media