Enklere å være medlem

Stein Runar Østigaard Om forfatteren
Artikkel

– Nå er det enklere å bruke nettsidene til å gjøre endringer i medlemskapet sitt og melde seg på kurs, forteller prosjektleder i Legeforeningen Anne Torill Nordli.

Legeforeningen byttet ved nyttår medlems- og kurssystem for å kunne utvikle nye servicetjenester for medlemmer og tillitsvalgte. Derfor anbefales alle fra nå av å gjøre alle endringer i medlemskapet sitt via www.legeforeningen.no/endre-profil. Dette gjelder først og fremst kontaktinformasjon og endringer i arbeidsforhold.

Oppdatert kurskatalog

– Påmeldingen til kurs har endret seg en del. Først og fremst anbefaler vi alle å være innlogget når man melder seg på kurs, for da blir mange av feltene ferdig utfylt, forklarer Nordli. Dette vil forenkle påmelding både for medlemmene og de som skal ta i mot påmeldingen.

I den nye kurspåmeldingen er det også mulig å gjøre valg som f.eks hotellovernatting der det er en del av kurspakken, bevertning og andre valg tilknyttet et kurs. Presentasjonen av programmet er også oppdatert, og er tilpasset for utskrifter for de som ønsker det.

All medlemsinformasjon på ett sted

Kontaktinformasjon Legeforeningen har om medlemmer vises i profilen på nettsiden. Alle medlemmer kan logge seg inn her for å se det som er registrert.

– Vi vet at mange bør gå inn for å oppdatere blant annet arbeidsforholdet sitt, så vi anbefaler alle å ta en sjekk på hva vi har registrert, oppfordrer Nordli. Hun minner også om at alle bør passe på at Legeforeningen har riktig epost for å sikre at informasjon som sendes ut kommer frem.

Nordli kan fortelle at det vil utvikles nye tjenester fremover, slik som betalingsløsninger og annet.

– Målet er at www.legeforeningen.no skal bli et komplett servicetorg for våre medlemmer, avslutter hun.

Anbefalte artikler