Minneord

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Arne Bøe ble født 24.6. 1958 og døde i august 2013.

  Glimtet i øyet og det åpne smilet er noe av det vi husker best ved vår kollega, og den naturlige autoriteten og tryggheten han omga seg med.

  Arne hadde mange strenger å spille på, musikalsk som han var, innenfor sang, piano og orgel. Det fikk han nytte av i flere band som turnerte rundt i landet. Etter hvert laget han egen musikk på datamaskinen.

  For noen år siden nevnte han noe om en novelle, og vi fikk lese igjennom ulike deler og stadig nye versjoner, handlingen var fra det virkelige livet og med mye spenning. Han var en allsidig og talentfull person og sluttet aldri å overraske.

  Han startet sin yrkeskarriere på Gol som turnuslege etter endt tjeneste ved Bærum sykehus, og der oppe ble han en tid før han tok seg jobb i Eggedal. Deretter gikk turen til Modum Bad, en interessant og lærerik tid som han sa. Han forsket også et år på Rikshospitalet.

  Det meste av sitt yrkesaktive liv tilbrakte han i Stovner bydel og Vestli legesenter, avbrutt av et engasjement i Rikstrygdeverket. Men det var allmennpraksis som lå ham absolutt nærmest. Han var en meget avholdt lege gjennom mange år og måtte dessverre gi seg etter lang tids sykdom.

  Arne glødet for sitt arbeid og likte blant annet å dele av sin kunnskap i lunsjen og gjennom foredrag. Han ville stadig lære mer og var alltid underveis. I møte med pasienten brukte han sine solide faglige og sosiale evner.

  Vi savner ham dypt, og våre tanker går til hans kjære May Britt og de fire flotte barna.

  Leger og ansatte ved Vestli legesenter

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media