Satser på nye medlemsfordeler

Aktuelt i foreningen
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Legeforeningen satser nå på å tilby flere og bedre medlemsfordeler. Først ut er en bilavtale som gir rabatt ved kjøp av BMW og MINI.

  Generalsekretær Geir Riise undertegner bilavtalen sammen med f. v. Lars Aamodt og Marthe Mia Klavenes fra BMW. Foto Lise B…
  Generalsekretær Geir Riise undertegner bilavtalen sammen med f. v. Lars Aamodt og Marthe Mia Klavenes fra BMW. Foto Lise B. Johannessen

  29. oktober underskrev generalsekretær Geir Riise en avtale med BMW Norge om å tilby rabatter ved kjøp av bil. Avtalen gjelder for alle bilmodeller som kjøpes av autorisert BMW- og MINI-forhandler i Norge.

  På legeforeningen.no under Medlem finner du mer informasjon om den nye avtalen samt informasjon om allerede etablerte medlemsfordeler. Nye tilbud vil fortløpende bli presentert på medlemssiden samtidig som tidligere, etablerte tilbud vil bli oppdatert.

  – Vi har som mål å fremforhandle eksklusive og gode avtaler som er av betydning for medlemmene og den enkelte lege, sier Geir Riise. Samtidig understreker han at medlemsfordelene ikke skal gå på tvers av Legeforeningens verdier.

  Legeforeningen jobber videre med å fremforhandle nye medlemstilbud og har i den forbindelse engasjert en prosjektleder som er ansatt i ett års engasjement.

  Fra før har Legeforeningen en del kommersielle medlemstilbud, for eksempel innenfor reise, hotell, bank, forsikring og drivstoff. Dette kommer i tillegg til tjenester og støtteordninger Legeforeningen tilbyr direkte, herunder et helse- og omsorgstilbud for leger, rådgivning innenfor jus i tilknytning til arbeidsliv, spørsmål relatert til fag og utdanning, til pensjon og bistand til å håndtere pressen.

  Les mer om Legeforeningens medlemstilbud på https://legeforeningen.no/Emner/Andre-emner/Medlem/

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media