Populært med meldinger

Aktuelt i foreningen
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Muligheten til å kunne sende meldinger til andre medlemmer i Legeforeningen er blitt populær på legeforeningen.no. For å kunne sende og motta melding må man ha åpen profil.

  Tillitsvalgte kan sende meldinger til medlemmene de representerer, og mange benytter denne muligheten til å ha direkte kontakt med sine medlemmer. Også flere medlemmer har tatt i bruk denne funksjonaliteten. Alle som mottar en melding får samtidig et varsel på epost.

  For å være synlig for andre medlemmer og for å kunne motta meldinger fra andre enn tillitsvalgte må man ha åpnet sin profil. Det kan gjøres under «Endre profil» når man er innlogget. For å logge inn må man ha registrert epost eller mobiltelefonnummer i medlemsregisteret.

  Medlemmene velger selv hva som skal vises av kontaktinformasjon. En åpen profil vises kun for andre medlemmer som er innlogget. Unntaket er tillitsvalgte hvor alle automatisk har åpne profiler med kontaktinformasjon, men også de kan styre hva mer som skal være synlig.

  Grupperom – nyttig hjelpemiddel

  Grupperom – nyttig hjelpemiddel

  En annen funksjon i de nye sidene er grupperommene. Disse er tilgjengelige når man er innlogget. Alle kan selv opprette et grupperom, enten det er faglig eller sosialt. Her kan man diskutere, sende meldinger til hverandre og dele dokumenter. Den som oppretter rommet bestemmer om det skal være åpent for alle eller om det kun er inviterte som skal få være med. Grupperommene kan være et nyttig hjelpemiddel for fagmiljøer som jobber spredt, veiledningsgrupper, kollokviegrupper og andre som ønsker å holde kontakt i et skjermet område.

  Felles for mange av funksjonene i legeforeningen.no er at tilgangen til medlemsportalen avhenger av at medlemsregisteret har riktig informasjon om den enkelte. Alle kan selv sjekke og endre sine opplysninger ved å logge seg inn på legeforeningen.no, gå til «Mitt medlemskap» og endre sine profil.

  Se ellers aktuell informasjon fra Legeforeningen og din forening på legeforeningen.no.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media