Nettredaktør på dugnad

Aktuelt i foreningen
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  – Jeg har store forhåpninger til den nye medlemsportalen og til videre utvikling av legeforeningen.no, sier Nils Thomas Songstad.

  Nils Thomas Songstad er nettredaktør i Norsk barnelegeforening
  Nils Thomas Songstad er nettredaktør i Norsk barnelegeforening

  – Jeg håper og tror at den mest merkbare forskjellen i tillegg til ny form vil være mer interessante og dynamiske sider som følge av hyppigere oppdateringer fra vår side. Høy brukervennlighet gjør også at det blir lettere for våre interessegrupper å gjøre enklere redigeringsarbeid selv, sier Nils Thomas, som i det videre arbeidet blant annet håper på ytterligere tilpasning av faglige veiledere til mobilt format.

  Songstad som til daglig jobber ved Universitetssykehuset i Nord-Norge, har ansvaret for nettsidene til Norsk barnelegeforening, og gjør som de fleste nettredaktører i Legeforeningens rundt 90 foreningsledd, jobben på dugnad. For foreninger med høyt aktivitetsnivå er dette en tidkrevende jobb.

  – En liten, men fin tilleggsfunksjon i den nye løsningen er den tette integreringen opp mot Facebook. Nettløsningen legger enkelt til rette for deling og jeg håper vi kan få hjelp til å nå ut til flere den veien, sier Nils Thomas Songstad – Vi har allerede før skifte av nettplattform opprettet en egen Facebookside som medlemmene våre har gitt oss veldig gode tilbakemeldinger på.

  Stor dugnadsinnsats

  Stor dugnadsinnsats

  Songstad har som mer enn 100 andre nettredaktører, deltatt på redaktørkurs i regi av Legeforeningen, og i løpet av høsten 2011 og vinteren 2012 er det publisert over 8 500 sider hos alle underforeningene. Sammen med over 2 600 publiserte sider på hovedsidene kan dette trygt kalles den største dugnaden i legeforeningen.no sin historie!

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media