Legeforeningen.no – den nye medlemsportalen

Aktuelt i foreningen
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  I begynnelsen av februar lanserte Legeforeningen nye nettsider med en ny medlemsportal hvor alle medlemmer blant annet kan sende meldinger til hverandre og lage egne grupper.

  Gjengen bak nye legeforeningen.no. Fra v. Anne Torill Nordli, Hege Knudsen, Stein Runar Østigaard, Kaare Moe, Anne Ringnes…
  Gjengen bak nye legeforeningen.no. Fra v. Anne Torill Nordli, Hege Knudsen, Stein Runar Østigaard, Kaare Moe, Anne Ringnes og Liv Thier. Foto Knut E. Braaten

  Legeforeningen.no har endret design og struktur, og for de som er kjent med de gamle sidene kan det bli en overgang. Funksjonalitet fra Min side er flyttet til legeforeningen.no.

  Enkel innlogging

  Enkel innlogging

  Bruk din e-postadresse eller medlemsnummer som brukernavn og et passord du velger selv for å logge deg inn i den nye medlemsportalen som du finner øverst på sidene i legeforeningen.no. Har du glemt brukernavn eller passord, kan du få det tilsendt på e-post eller til din mobil. Av hensyn til personvern kan ikke nettleseren huske passordet.

  Nytt søk

  Nytt søk

  Mange har savnet bedre søk på legeforeningen.no. De nye sidene har fått forbedret søk, og det skal fra nå være mye enklere å finne igjen informasjon. Søket gir også treff i vedlegg som PDF og Word.

  E-postvarsel

  E-postvarsel

  Du bestemmer selv når du ønsker å motta epostvarsel. Du kan velge å abonnere på varsel når det kommer nyheter eller diskusjoner innen emner du interesserer deg for, f.eks innenfor din spesialitet. Epostvarsel inneholder hele teksten, så du kan følge diskusjoner uten å gå til nettsiden eller logge deg inn.

  Sende og motta meldinger

  Sende og motta meldinger

  I de nye sidene kan også medlemmer søke opp og sende meldinger til hverandre. Det er kun medlemmer som har åpnet profilen sin som er søkbare. Om du ønsker at andre skal kunne finne deg må du åpne profilen din. Bruk av meldinger forutsetter at du er innlogget.

  Sjekk og oppdater medlemsinformasjon

  Sjekk og oppdater medlemsinformasjon

  På legeforeningen.no kan du se hvilken informasjon som er registrert om deg i medlemsregisteret, og du kan rette direkte om det er noe feil. Dette er det svært viktig at alle sjekker, siden medlemsopplysningene er avgjørende for om du får det tilbudet du skal ha fra Legeforeningen.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media