()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Det var med vantro og sjokk vi mottok meldingen om at vår gode venn og kollega Mari Kristoffersen Bjørkheim brått var revet bort i en alder av 33 år.

   Vi har lært henne å kjenne som en dyktig allmennlege og som et varmt medmenneske. I faglige spørsmål var hun alltid oppdatert, og hun hadde stor omsorg for sine pasienter. Hun var en god trøster med sitt rolige vesen og sin lune humor, og hun hadde alltid tid til å lytte. Hun hadde sine røtter på Ringerike, men studerte medisin i Tromsø. Turnustjenesten foregikk på Gjøvik og i Nordre Land. I løpet av de siste fem årene har hun bygd opp en solid fastlegepraksis på Nes i Ådal.

  Innbyggerne på Nes, i Ådalen og Hedalen tok vel imot henne, og på tross av sin alder hadde hun allerede rukket å bli en institusjon i bygda. De av oss som hadde gleden av å være sammen med henne i en smågruppe, opplevde henne som en stor inspirasjonskilde for resten av gruppa, både faglig og sosialt.

  Det viktigste for Mari var likevel familien, som hun hadde så kjær. Sammen med ektefellen Dag-Inge og barna Aurora og Pelle hadde hun funnet sitt drømmested ved Randsfjorden. At de bodde litt avsides, skulle ikke være til hinder for at barna skulle få delta i ulike aktiviteter som musikk og idrett.

  Vi føler med dem i savnet av sin kjære Mari!

  På vegne av fastlegene i Ringerike:

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media