Vellykket jubileumsmarkering i Vestfold

Lise B. Johannessen Om forfatteren
Artikkel

Frisk frukt, konkurransen «Tegn en doktor» og quiz om Legeforeningen trakk mange til Vestfold legeforenings stand onsdag 13. april.

Tegneglade barn og medisinstudenter tegner en doktor. I bakgrunnen fra v. Ivar Haagaas, Birgitte Seip og Vivvi Bjørnø. Foto Lise B. Johannessen.

Både små og store pasienter, pårørende, leger og øvrige ansatte ved sykehuset møtte opp på standen i vrimleområdet på Sykehuset i Vestfold, Tønsberg. I tillegg til at de fremmøtte deltok i konkurransene kunne de også forsyne seg med Legeforeningens reflekser. Disse gikk unna som «varmt hvetebrød» til tross for at mørketiden allerede var på hell. Mange benyttet også anledningen til å forsyne seg med fristende frukt fra bugnende fruktkurver.

Vivvi Bjørnø, leder av Vestfold legeforening, var godt fornøyd med oppmøtet. – Vi ønsket en uformell markering av jubileet, og dette ble en veldig positiv opplevelse, sier hun. Vellykket var også Legeforeningens jubileumspins Æskulap som ble gitt alle legene som møtte opp på standen.

Vestfold legeforening hadde alliert seg med de seks medisinstudentene som hadde praksis ved sykehuset. De plastret bamser og var aktive på standen.

Oppfordringen om å tegne en doktor førte til mange kreative og flotte tegninger. Ikke minst var barna på barneavdelingen ivrige. Mange besvarte også quizen om Legeforeningen som var utarbeidet av Ivar Haagaas ved barneavdelingen.

Blant alle bidragsyterne ble det trukket ut ti stykker som vant Legeforeningens flotte ryggsekker samt fire stykker som vant Twist-poser eller annet godteri. De fleste premiene gikk til barneavdelingen som bidro til at det ble en morsom utstilling av legetegninger i vrimleområdet. Foretakstillitsvalgt for Legeforeningen ved SiV Birgitte Seip hadde den hyggelige oppgaven å formidle gevinstene til de glade vinnerne.

Anbefalte artikler